Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία στοχοποιεί την Νεολαία Βορειοηπειρωτών


Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία στοχοποιεί την Νεολαία Βορειοηπειρωτών

Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία στοχοποιεί την Νεολαία Βορειοηπειρωτών και δίνει την δυνατότητα σε εκατοντάδες αλβανούς να βγάλουν τα απωθημένα τους εναντίων της Ελληνικής Μειονότητας.

Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου η αλβανική εθνικιστική οργάνωση δημοσίευσε παλαιότερη φωτογραφία της ΝΕΒ όπου εμφανίζονται μέλη του τότε διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου να κρατάνε στα χέρια τους την σημαία της Αυτόνομης Βορείου Ηπείρου.
«Το προεδρείο της νεολαίας γιορτάζοντας στο γραφείο ενός υπουργού της κυβέρνησης του Μπερίσα με την σημαία της Βορείου Ηπείρου. Μπορείτε να βρείτε σε ποιον υπουργό ανήκει το γραφείο αυτό;» αναφέρει η λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσιεύεται στην επίσημη σελίδα της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας στο Facebook.
Όπως θα δείτε κάτω από την παλιά φωτογραφία της Νε.Β υπάρχουν εκατοντάδες υβριστικά σχόλια ανιστόρητων και αναλφάβητων Αλβανών που ο καθένας γραφεί «το μακρύ του» και «το κοντό του». Κάποιοι λένε πως «η Βόρειος Ήπειρος είναι γη αλβανική» και πως «όποιος θέλει ας έρθει να την πάρει και θα δει τι θα πάθει». Άλλοι λένε πως «το γραφείο αυτό ανήκει στον βουλευτή και υπουργό του Μπερίσα κ. Σπύρο Ξέρα». Κάποιοι άλλοι λένε πως «δεν υπάρχει Βόρειος Ήπειρος υπάρχει μόνο Τσαμουριά, που είναι γη αλβανική» ενώ παράλληλα προτείνουν «να τους αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα».
aftonomi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προωθειστε το…

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More